Напрежение в Разлог заради масовия бой в заведение. Десетки жители

...
Напрежение в Разлог заради масовия бой в заведение. Десетки жители
Коментари Харесай

Напрежение пред съда в Разлог: Гледат мярката на роми, пребили момче в четвъртък

Напрежение в Разлог поради всеобщия пердах в заведение. Десетки поданици на града се струпаха пред Съдебната палата, с цел да изискат обективни присъди за участниците в мелето.
Точно в 8.30 поданици на града пристигнаха пред Районния съд, в който бяха докарани петимата арестувани за всеобщия пердах от четвъртък вечер. Хората упорстват органите на реда да вземат ограничения за преустановяване на сходни произшествия в бъдеще.
На митинга участваха и околните на тежко потърпевш мъж в резултат на багра. Той е настанен в болница. От нощес полицейското наличие в града е засилено за туширане на напрежението сред жителите на Разлог и ромската махала.
"Това е моят наследник, зле е момчето, в болница е. Поискайте информацията, дано да ви я дадат, с цел да видите, че децата си стоят на масите и нахлува тайфа, която стартира да ги удря със столове, с маси, с какво ли не. И най-после да се каже, че нашите деца са отговорни и да им пишат актове за безчинство. В България е закононарушение да седнеш в едно заведение ", разяснява бащата на едно от момчетата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР