Напрежение тлее между обичания тандем Ники Дойнов и Ани Салич,

...
Напрежение тлее между обичания тандем Ники Дойнов и Ани Салич,
Коментари Харесай

Напрежение в Нова! Награда скара Ани Салич и Ники Дойнов

Напрежение тлее сред обичания тандем Ники Дойнов и Ани Салич, издават от нюзрума на Нова телевизия. Двамата новинари се счепкали преди месец поради премия. Дойнов сграбчил под носа на Салич званието " Най-добър водещ на годината “, раздавано годишно от управлението на медията.

Екранната му партньорка се обидила, че отново  била подценена от шефовете си и не получила даже утешителна статуетка, въпреки тя да се изявява и като кореспондент с авторски материали, а не просто да чете новинарските излъчвания от аутокюто всяка вечер. Освен това Ани застава и зад обществените дела на малкия екран, за които работи старателно и ги разпространява в общественото пространство настойчиво.

Въпреки това обаче Салич въпреки всичко вземала по-висока заплата от своя сътрудник, което се отразявало добре на самочувствието ѝ. Още когато преди години взе решението да скъса с дългогодишните си работодатели в Би Ти Ви и да направи трансфер в конкуренцията, тя призна, че е получила баснословни предложения и от двете борещи се за наличието ѝ в ефирите си медии.

Журналистката с македонски манталитет резервира положителното си другарство с някогашния си сътрудник Юксел Кадриев, а с Ники при започване на взаимната им работа бяха толкоз близки, че даже ходеха по почивки и екскурзии из страната дружно. Откакто обаче той се обвърза съществено със брачната половинка си Петя, от която има наследник Марко, с Ани не са неразделни отвън студиото.

На Салич ѝ се носи популярност на конфликтна натура и до момента в който беше в Би Ти Ви, бе на нож и с други сътрудници, измежду които е адашката ѝ Ани Цолова. Двете водеха дългогодишна война коя е по-добра професионалистка от другата и непрестанно се надцакваха, като разногласията им се бяха принизили даже на обикновено битово равнище. В общественото пространство преди години бе изтекла информация за случай, в който двете се сдърпали за паркомясто пред постройката на малкия екран, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР