Напрежение преди срещата на енергетици и миньори с властта.Протестиращи дойдоха

...
Напрежение преди срещата на енергетици и миньори с властта.Протестиращи дойдоха
Коментари Харесай

Напрежение преди срещата на енергетици и миньори с властта

Напрежение преди срещата на енергетици и миньори с властта.

Протестиращи пристигнаха в Народното събрание, само че част от тях не бяха позволени в постройката, демонстрира “Дневник ”.

По думите им най-голямата отстъпка, която са създали, е да дойдат на среща в столицата, макар че упорстваха тя да се организира при блокадите.

На влизане Димитър Манолов от синдиката КТ “Подкрепа ” разгласи, че няма доверие на ръководещите.

“Това е съмнение, което тече най-малко от 2017 година насам и в него няма никой почтен “, съобщи Манолов.

Освен някои протестиращи, публицистите също не бяха позволени на срещата.

„ Всички се сплотиха към претенции, които желаеме да бъдат прегледани от националния орган и всичко да става пред камери, цялото общество да гледа. Обещахме на нашите хора, че всичко ще става пред камери. Всеки въпрос в страната би трябвало да бъде прегледан и решен обществено и всеки да знае кой коя позиция е заел. Вече е време разделно и всеки би трябвало да съобщи себе си по извънредно значими национални въпроси, каквито са енергетиката и ориста на цяла България посредством конкурентоспособност на цялата стопанска система “, сподели Стойчо Стойчев от „ Мини Марица-изток “.

„ Казаха ни, че ще бъдат всички представители на партиите в Народното събрание, а не са. Ако не се случи това, среща няма да има, само че дано да забележим, какво ще стане “, съобщи инж. Любомир Спасов.

На нея се отзоваха представители на ГЕРБ, “Продължаваме смяната – Демократична България ” и Движение за права и свободи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР