Напрежение и сблъсъци в Скопие преди срещата между ФК Шкупи

...
Напрежение и сблъсъци в Скопие преди срещата между ФК Шкупи
Коментари Харесай

Сблъсъци преди срещата Шкупи - Левски в РСМ: Българин е намушкан с нож

Напрежение и конфликти в Скопие преди срещата сред ФК Шкупи и Левски от Лигата на конференциите. Български футболен почитател е с заплаха за живота.

27.07.2023 23:32:23

Министерство на вътрешните работи на РСМ: Задържани са общо 9 българи

Другият случай е станал секунди преди началото на дуела на входа, откъдето влизат българските почитатели. Възникнал е спор сред последователите на Левски и полицията. Има задържани българи. Задържани са общо 9 души за нарушение на публичния ред и успокоение преди мача.

Преди няколко дни мачът сред ФК Шкупи и Левски беше избран от Европейската футболна федерация като високорисков.

Мерките за сигурност през днешния ден в Скопие бяха извънредно затегнати. Движението на българските почитатели се отклоняваше незабавно след границата. Извършваха се щателни инспекции на границата. на входа на града и в покрайнините на стадиона „ Тодор Проевски “, където се организира мачът.

27.07.2023 23:32:07

Два случая се случиха преди мача.

При единия две коли с българска регистрация са напуснали зоната за сигурност и са навлезли в квартал „ Чаир “, откъдето е футболният тим Шкупи. Там се е стигнало да нахлуване, при което българин е намушкан с нож. Той е настанен в болница с заплаха за живота. На място в лечебното заведение е българският консул.

Един от потърпевшите е в болница с заплаха за живота

27.07.2023 23:31:49

Напрежение и конфликти на мача Шкупи - Левски в Скопие

Два случая се случиха преди мача Шкупи - Левски в Скопие. При единия две коли с българска регистрация са напуснали зоната за сигурност и са навлезли в квартал „ Чаир “, откъдето е футболният тим Шкупи. Там се е стигнало да нахлуване, при което българин е намушкан с нож. Той е настанен в болница с заплаха за живота. На място в лечебното заведение е българският консул.

 

Гледайте гратис и без регистрация мача от Лигата на конференциите

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР