Направих каквото трябва. Видях, че трамвай №12 тръгна назад. Първо,

...
Направих каквото трябва. Видях, че трамвай №12 тръгна назад. Първо,
Коментари Харесай

България има нов супер герой. Мануел спаси хората в трамвая беглец. Настигна го в движение и го спря

" Направих каквото би трябвало. Видях, че трамвай №12 потегли обратно. Първо, мислех, че се намества на светофара, само че той продължи и тогава видях, че вътре няма машинист. Затичах се през перките и го стопирах. " Това описа пред Би Ти Ви младежът Мануел Георгиев.20-годишният юноша съумя да спре трамвай на столичният бул. „ Граф Игнатиев ”, откакто видял, че транспортното средство не се ръководи от никого и се движи по инерция, написа Пик.

За благополучие не се е стигнало до случай с пешеходец.Докато Мануел Георгиев чака на спирката трамвай №12, вижда, че той стартира да се движи обратно. Вижда и че ватманът го няма. Тогава осъзнава, че би трябвало да работи бързо. Затова се затичва и съумява да скочи вътре.„ Пробвах един от двата педала и го натиснах до дъно. Оказа се, че е спирачката и трамваят спря ”, описа Мануел.В транспортното средство е имало към 10 души, които са се уплашили.„ Не се усещам воин. Направих това, което трябваше ”, сподели младежът.Началникът на трамвайното хранилище „ Банишора ” Пламен Петров изясни, че ватманката обяснила, че й прилошало. Предположила е, че й е паднала кръвната захар и по тази причина слязла да си купи храна и напитка.

„ Става въпрос за човешка неточност. Нашето съмнение е, че трамваят не е бил наведен във всички системи за паркиране и овакантяване на работното място на лидера. Превозното средство е тествано преди излизане от хранилище и всичко е било наред ”, изясни Пламен Петров.По думите му на ватманите постоянно се постанова да слизат, с цел да отстранят зародила щета или да сменят трамвайните стрелки, когато се постанова. Има тъкмо открити правила и условия към тях по какъв начин да оставят транспортното средство. Липсва обаче открито предписание за слизане и пазаруване на храна.



 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР