Направен е много внимателен преглед на случаите с Делян Пеевски,

...
Направен е много внимателен преглед на случаите с Делян Пеевски,
Коментари Харесай

„Заради тежка корупция“: Великобритания не иска Пеевски и Божков на своя територия

Направен е доста деликатен обзор на случаите с Делян Пеевски, Васил Божков и Илко Желязков от първия лист " Магнитски ". Установено е било, че " лицата са забъркани в тежка корупция – било то посредством подкупи или корист с публични средства.

Това сподели в изявление за БНР посланикът на Англия у нас Роб Диксън. Той дефинира направената инспекция като „ доста огромна “.

Тези лица не ги желаеме в Обединеното кралство, не желаеме те да правят стопанска активност с английски компании. Тези ограничения се отнасят и до нашите отвъдморски територии ", добави дипломат Диксън. Той предложи на България да укрепи качествата си да се пази от корупция.

Дипломатът разясни, че Глобалният антикорупционен санкционен режим, по който бяха глобени тримата българи преди дни, е английският еквивалент на закона „ Магнитски “.

" Това не са наказания против страни, не са ограничения против България. Те имат за цел да не позволяваме тези лица до нашата финансова система, с цел да се предпазим. Корупцията в България е опасност на първо място за самите българи, за българския народ ", изясни дипломат Диксън. По думите му по този метод се насочва един по-общ сигнал за недопустимостта на корупцията.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР