Напращялата спецполицайка Анна Витанова, прочула се с превързаната си ръка

...
Напращялата спецполицайка Анна Витанова, прочула се с превързаната си ръка
Коментари Харесай

Помните ли полицайката Анна от „Нощта на белия автобус”? Не е за вярване какво се случва с красавицата

Напращялата спецполицайка Анна Витанова, прочула се с превързаната си ръка в „ Нощта на белия автобус” пред Народното събрание преди 4 години, може да влезе в светлината на прожекторите за непрекъснато. Апетитната брюнетка е получила предложение от столична кабеларка да се завърне на екран от тази есен със лично начин на живот предаване, написа Lupa.bg.

Витанова от известно време обмисля промяна на попрището на прага на 40-ия си рожден ден. Според близки до полицайката тя е недоволна от ниското възнаграждение и неприятните условия на труд, само че по този начин и не намира сили да си тръгне от преданост към сътрудниците си от отряда. Предложението от известната телевизия обаче може да наклони везните в интерес на това да захвърли униформата.

Служителката на Специалните полицейски сили към Министерство на вътрешните работи стартира кариерата си точно на дребния екран преди близо 2 десетилетия. Анна е привикнала камерите да я глезят още от невръстна средношколска възраст, когато за броени дни се трансформира в звездата на кабеларката „ Колор” в родния си Кюстендил.



Красавицата първо е кореспондент, след това стартира да чете новините. Когато я вижда на екран, босът на столичния „ Евроком” незабавно я кани да пристигна в София и тя приема без съмнение, надявайки се, че ще е идната Ани Салич.

По-късно Витанова се записва в полицейската школа в Пазарджик. Първоначално работи в гранична полиция на летището, само че се мести в конния взвод към столичната полиция.

Подгласничката в състезанието „ Мис Кюстендилска пролет” за 1994-а се прочу на 23 юли 2013 година, когато полицията проправи път измежду протестиращите за депутати и министри – така наречен „ Нощ на белия автобус”. Пресцентърът на Министерство на вътрешните работи я предложи на медиите като чиновник на реда, потърпевш от протестиращи. Витанова се появи в жива връзка по бТВ от площада пред Народното събрание с превързана ръка и описа, че е била удряна по лицето и имала синини по тялото.
Някои от хората на площада обаче я разпознаха и започнаха да описват по какъв начин тя е била по-агресивна от сътрудниците си, употребила е палка и електрошок, а останалите служители на реда се опитвали да я усмирят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР