Напоследък знаем много за живота и дейността на Анджелина Джоли,

...
Напоследък знаем много за живота и дейността на Анджелина Джоли,
Коментари Харесай

Новият Брад Пит след аскетизма и сбирките на Анонимните

Напоследък знаем доста за живота и активността на Анджелина Джоли, а към Брат Пит доста по-рядко се шуми. Едно за GQ обаче трансформира това от раз, а, която го съпровожда, ще ви задържи с необятно отворени очи.

От страниците на списанието Брад Пит приказва искрено за бъдещето на кариерата си, за измененията, които е направил, с цел да усъвършенства здравето си и за своята самотност. 58-годишният артист споделя, че към този момент е по-селективен към плановете си и все по-често се усеща изтощен.
 Политико: Важен противоположен завой в позицията на България за РСМ 24 юни 2022 | В петък българските парламентаристи ще гласоподават дали София ще направи забележителна крачка в посока повдигане...
Все отново той е отворен за присъединяване в нов план, само че в случай че " времето е уместно, изключително когато има персонална връзка ". И въпреки всичко, колкото и да не ни се желае да го чуем, това е реалност - не предстоят още доста филми с Брат Пит, защото актьорската му кариера е на финалната права.

" Този финален учебен срок или триместър. "

Пит към момента не е сигурен какъв ще бъде този финален раздел и по какъв начин желае да го проектира.

Това лято Брат Пит ще взе участие в Bullet Train, екшън комедиен трилър, в който играе палач, който преди малко се е възстановил от случай на бурнаут, връщайки се към работата си с високи залози с малко неправилно възприятие на убеденост по отношение на неговата валидност за работа.



По отношение на персоналния живот холивудската звезда и вечен секссимвол разкри, е решил да живее в безусловно самоограничение след развода си с Анджелина през 2016 година и последвалата яростна война сред някогашните съпрузи.

Брад е минал към безспорен аскетизъм и уточни, че всеки в даден миг от живота изпитва прочувствена болежка и че скръбта е неизбежна част от израстването и съзряването.

" Чувствах се уединен в живота, когато растях, само че и по-късно. Едва неотдавна почувствах прегръдката на фамилията и приятелите си ", споделя той добавяйки, че е изгубил възприятието за самотност, когато е решил да се откаже от алкохола през 2016 година

В продължение на година и половина той постоянно е посещавал сбирки на Анонимните алкохолици, където изпитал възприятие за принадлежност и непосредственост с други хора. Той е бил част от по-анонимна група на Анонимните с деликатно подбрани членове, с цел да бъде обезпечено, че няма да има приключване на информация в медиите.

По време на пандемията пък дългогодишният пушач Пит решил да се откаже и от цигарите, което заменил с никотинова дъвка. " Не мога просто да припаля една-две. Отказах ги изцяло ", безапелационен е той.

Заради самотност и неустановеност през по-голямата част от 90-те години на предишния век артистът споделя, че се е криел и пушел трева.

" Бях прекомерно обезпокоен от огромното публично внимание, което имах. "

Освен тези проблеми Пит споделя и за други - тези, които се появяват в обществени среди, изключително на празненства. Оказва се, че той мъчно запомня нови хора, не разпознава лицата им и се опасява, че това е довело до несъмнено усещане за него: че е далечен, недосегаем, обхванат от себе си. Но истината е, твърди той, че той желае да запомня хората, които среща, и се срами, че не може. Той в никакъв случай не е бил публично диагностициран, само че счита, че може да страда от прозопагнозия - невъзможността да се разпознават лицата на хората.

Познаваме Брад Пит като иконата на Холивуд, може би най-великият сърцеразбивач на всички времена. Но той към този момент не е завързан към нито едно от тези остарели концепции. Амбициите му са разнообразни. Сега свири на китара, записва сънищата си всяка заран, с цел да разбере смисъла им и се занимава с продуцентската си компания " Plan B Entertainment ".

От зашеметяващата фотосесия за GQ пък виждаме, че и на прага на 60-ия празник той наподобява поразително и носи към момента това, което караше дамите и девойките по света да въздишат.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР