Напоследък все повече хора избират този начин на живот, а

...
Напоследък все повече хора избират този начин на живот, а
Коментари Харесай

Кои са най-вкусните вегански ястия?

Напоследък от ден на ден хора избират този метод на живот, а точно веганството. Но е добре да знаем разликата сред веганството и вегетарианството.
Веганството се характеризира в това да изключим от хранителната си диета месо, риба, яйца и млечни артикули, до момента в който вегетарианството включва яйца, риба и млечни артикули и изключва от менюто само месото. Голямото многообразие от предписания ни дава опцията да изберем нашето обичано веганско ядене. Ето и най-вкусните ястия, класифицирани от най-голямата интернационална компания за доставка на храна foodpanda.
Супа от киноа
Киноата е растение с висока хранителна стойност. Супата от киноа е прелестен образец за леко ядене и по едно и също време задоволително хранително.
Шоколадов мус с тиква и какаови зърна
Салата с черна леща
Бобовите растения от дълго време са известни със своите здравословни изгоди за здравето на хората. Знаете ли, че лещата е доста потребна за здравето на сърцето?
Веган лазаня с пушен бял сос
Боровинков крем със соево мляко
Палачинки с брашно от елда и банани
Спагети с кедрови ядки и сушени домати
Постен гювеч с гъби и нахут
Нахутът, именуван още леблебия е един от най-хубавите източници на белтъчини. Съдържа също по този начин витамин Е и цинк, който усъвършенства функционалностите на имунната система.
Постна чорба с ориз и тиквички
Пудинг с банан и авокадо
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР