Напоследък сме свикнали да виждаме Марго Роби само в розово,

...
Напоследък сме свикнали да виждаме Марго Роби само в розово,
Коментари Харесай

Да организираш собствената си смърт: Марго Роби направи зловещо признание

Напоследък сме привикнали да виждаме Марго Роби единствено в розово, само че се оказва, че в живота на надарената русокоска, превъплатила се в Барби, има и черни тонове. Наскоро актрисата показа радостна, само че шокираща история от детството си по време на изявление за BBC Radio 2.

33-годишната Роби разказа за нейна подла и много мрачна смешка, при която тя инсценирала собствената си гибел , с цел да притесни детегледачката си, която не харесвала особено. Звездата от " Барби " си спомни за детските си дни, когато е искала да си върне старата детегледачка, 16-годишно момиче на име Талия. Родителите ѝ я били заменили с по-възрастна и по-строга детегледачка, която Марго не харесвала въобще.
                             

„ Тя ми сподели да отида да се изкъпя и аз не желаех, а тя много се раздразни и аз си помислих: „ Ще ти покажа... “ , описа австралийската актриса. 

За да извърши злокобния си проект, Марго сграбчила кухненски нож, намазала се с кетчуп и легнала гола на плочките. Тя чакала там към 45 минути, преди детегледачката да я откри. Явно актьорската дарба на Марго била налице още от най-ранна възраст, тъй като сцената била задоволително сполучлива, с цел да накара бедната жена да изпадне в потрес и да избяга от къщата с писъци. 

Но това не бил единственият път, когато драматизма на младата Марго предизвиквал фурор. Звездата разкри и друга история, която даже е довела до кряскане на линейка.

Марго симулирала падане по стълбите на киното в локалния търговски център, предизвиквайки толкоз правдоподобна сцена, че загрижени минувачи започнали да набират номера на спешна помощ. „ Предполагам, че съм била малко трагично дете “, признава тя.

На професионален фронт Марго Роби сега се радва на касовия триумф на кино лентата, който се обрисува да бъде летния шлагер в кината - " Барби ".
 Като кралица: Марго Роби на премиерата на „ Барби “ в Лондон  Като кралица: Марго Роби на премиерата на „ Барби “ в Лондон  Като кралица: Марго Роби на премиерата на „ Барби “ в Лондон  Като кралица: Марго Роби на премиерата на „ Барби “ в Лондон
Премиерата на кино лентата роди интернет. Концепцията опълчва фантастичния комедиен филм " Барби ", режисиран от Грета Геруиг, против биографичния трилър " Опенхаймер ", режисиран от Кристофър Нолан - два изцяло противоположни кино лентата, които обаче излезнаха по кината в еднакъв ден.

Изненадващо, вместо да подхранва съперничеството, феноменът „ Барбенхаймер “ провокира другарство сред актьорите от двата кино лентата. Марго даже подписа тениска с надпис " Барбенхаймер " по време на престурнето си, а Килиън Мърфи, звездата от " Опенхаймер ", неотдавна похвали Роби в изявление за испанското издание La Vanguardia. И двата кино екипа демонстрираха взаимната си поддръжка, като споделиха свои фотоси с билети за филмите на другия.
 Барби денонощно: Марго Роби с две визии за една и съща поява  Барби денонощно: Марго Роби с две визии за една и съща поява  Барби денонощно: Марго Роби с две визии за една и съща поява  Барби денонощно: Марго Роби с две визии за една и съща поява
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР