Напоследък родното ефирно време все по-често се запълва с турски

...
Напоследък родното ефирно време все по-често се запълва с турски
Коментари Харесай

Няма да повярвате кои двама герои от „Твоят мой живот“ са заедно в истинския живот! (СНИМКИ)

Напоследък родното ефирно време все по-често се запълва с турски и индийски сериали. И до момента в който индийските такива са много по-различни от това, което сме привикнали да виждаме, то тези от прилежаща Турция са много по-близки до нашето усещане за сериал. Освен това в тях дейностите се извънредно динамични и непрекъснато има нещо ново, нещо мистериозно. Обратите са едно от най-честите феномени в турските сериали. Един от тях, който е изключително нашумял у нас, е „ Твоят мой живот “. Премиерата на сериала е през 2014 година и от този момент той превзема освен турската, само че и българската телевизия.

Разбира се, когато има подобен нашумял сериал като „ Твоят мой живот “ пораждат и някои любопитни въпроси. Също по този начин ползата на аудиторията към актьорите, които играят в сериала, се ускорява. Именно по този въпрос има забавна информация. Става дума за двама от актьорите в сериала, които постоянно са засичани дружно от медиите.

Те се държат много по роднински и несъмнено имат взаимоотношения и отвън снимачната площадка.

Става въпрос за Аху Яту, която играе адвокатката Джандан и Айхан Бозкурт, който играе ролята на занаятчия Енгин. Двамата са забелязвани постоянно от медиите и се оказва, че те са двойка в същинския живот. Освен като артист, Бозкурт се е посветил и на писателското занятие. Вижте фотосите, които демонстрират щастливата двойка.
Няма да повярвате кои двама герои от " Твоят мой живот " са дружно в същинския живот! (СНИМКИ)
Няма да повярвате кои двама герои от " Твоят мой живот " са дружно в същинския живот! (СНИМКИ)

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР