Напоследък почти всеки ден вали, но историята помни и сушави

...
Напоследък почти всеки ден вали, но историята помни и сушави
Коментари Харесай

`И в сушави дни в парка в Банкя ще вали

Напоследък съвсем всеки ден вали, само че историята помни и сушави сезони. Те обаче към този момент няма да са проблем за цветята в централната част на парк „ Кестените ” и тревата там, тъй като към този момент има построена и разширена настояща дъждовална поливна система и система за капково напояване в Розариума, чак до стрийт фитнес площадката.

След парк „ Ротонда ” и Пешеходната зона, в които има поливни системи, в този момент се уголемява поливната система на парк „ Кестените ” и това ще се случва поетапно, до момента в който обхване целия парк.

От към 40 дка парк към този момент 7 са обект на обгрижване от компания „ Автоматични поливни системи ” ЕООД с шеф Здравко Иванов. За един месец той направи по този начин, че към този момент цветното слънце в сърцето на парка, умерено ще може да грее, освежавано от водни струи, които ще го обливат, както и околната зеленина още в ранни зори.

„ По този метод парковото пространство пред Голямата балнеолечебница ще бъде по-красиво, цветно и поддържано – почтено пъстро огърлие на превъзходната вековна и знакова за Банкя постройка ” – показа кметът на Банкя Рангел Марков, който дружно със заместник-кмета Николай Димитров, ландшафния дизайнер Веселинка Петрова и Здравко Иванов тества поливната система.

Да ни е честита, Банкя!

Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР