Напоследък непрекъснато си задавате въпроса дали той ви обича или

...
Напоследък непрекъснато си задавате въпроса дали той ви обича или
Коментари Харесай

Вижте какви неща се случват в секса, когато мъжът е спрял да ви обича

Напоследък непрестанно си задавате въпроса дали той ви обича или не. Охладнял ли е към вас, или просто това е плод на вашето въображение? Макар че има доста способи да разберете дали той има същински усеща към вас, ние ви съветваме да обърнете внимание на следните признаци в спалнята, които ще ви оказват помощ да разберете на какъв стадий са връзките ви.

1. Той е себелюбив ухажор
Той не отделя толкоз време, с цел да удовлетвори вашите потребности, колкото на своите. Сексът за него е автоматически, без доста страсти. Ако той се концентрира най-вече върху себе си и не прави изпитание, с цел да ви даде равно наслаждение, това значи, че не му пука задоволително, с цел да се тормози за вас.

2. Той не ви дава непосредственост след секса
Ако един човек в действителност обича, той ще желае непосредственост откакто сте правили секс. Ако той наподобява прочувствено далечен или не се гушка с вас, или ви оставя след секс и се насочва в другата стая, с цел да пуши, той не е толкоз предан на любовта ви, колкото ви се желае. Не забравяйте, че сексът включва любовната игра, акта и близостта по-късно. Ако претупвате нещата, то май е време да се замислите.

3. Не се чувствате специфични
Всички имат свои култове и в това няма нищо неприятно. Някои обичат да преобладават, тъй като в действителния живот нямат власт, други пък обичат да са в ролята на подчинени, тъй като имат прекомерно доста отговорности в всекидневието си… Ако обаче имате възприятието, че в леглото не сте неповторима и специфична за него, това е знак, че нещата сред вас не са това, което ви се желае. Дори да се отдавате на преобладаващ секс или на садо-мазо, вие би трябвало да чувствате, че имате специфична връзка.

4. Той не ви приказва по време на секс
Ако един човек в действителност ви обича, ще приказва с вас по време на секс. Той ще ви каже какъв брой доста ви обича и няма да се тормози да покаже своята прочувствена страна тъкмо толкоз, колкото и физическата си страна. Ако обаче мъжът до вас не прави това, нито пък изрича мръсни думички, обяснявайки ви какъв брой ви желае, то помислете до каква степен е мощна любовта ви.

5. Той не почита желанията ви
Човекът, който ви обича ще одобри фразите “Не мога в този момент ”, “Все още не. ” Ако сътрудникът ви обаче не почете вашата страст и положение в даден миг и упорства за секс непременно, той показва неналичието на грижа и почитание към вас. Помислете, заслужавате ли сходно отношение?

6. Не сте прочувствено задоволени
Много хора бъркат физическо задоволство с прочувственото. Нормално е да се допусне сходна неточност, само че рано или късно ще би трябвало да извършите разликата сред двете. Сексът може да е необикновен, само че в случай че установите, че се базира най-вече на физическото привличане, в сравнение с прочувственото и сред вас липсват грижа и схващане, просто не си коства да си губите времето.

7. Нямате прогрес
Връзката сред двама влюбени естествено прогресира и се развива с течение на времето, както в полово, по този начин и в прочувствено отношение. Ако сте с даден човек отдавна и сексът не се е подобрил, не сте открили какво ви харесва и какво не, в случай че усещате, че сте в застой, в случай че не пробвате нови неща, това е знак, че връзките ви не са толкоз мощни, колкото мислите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР