Напоследък набира популярност новата песен на Хари Стайлс, който в

...
Напоследък набира популярност новата песен на Хари Стайлс, който в
Коментари Харесай

10-те песни, (от) които превъртяхме

Напоследък набира известност новата ария на Хари Стайлс, който в клипа някак си повърхностно лети. Но това не е най-изненадващото, а това, че на момчето най-сетне са му пораснали мустаци. И той май доста желае да си ги покаже… Та по отношение на песента – готина е, такава, доста брит. Дано не ни омръзне бързо.

Джъстин Бийбър пък се изложил, тъй като на присъединяване не си знаел испанския текст, с който се включи в „ Despacito “. И в този момент! Милиони почитатели по целия свят скърбят. Аз пък даже не съм го чувал парчето, с това негово включване, тъй като много от дълго време съм му натиснал мутето.

Това беше малко пролог, ей по този начин, а в този момент – за бързото омръзване и слушането до безумство, ето 10-те песни, (от) които тотално превъртяхме:

10. PSY – Gangnam Style

Кандидат № 1 за най-преекспонирана ария в международен мащаб, от която, колкото и да мислиш, че към този момент си се отървал, те издебва отнякъде и връхлита върху теб. Определено в заговора са забъркани милиони дребни дечица из целия свят, тъй като това очевидно е техния химн. Вижте за какво:

И опа гагнам стайл , честито десето място в 10-те песни, (от) които превъртяхме.

9. Sia – Move Your Body

Когато „ Chandelier “ се появи и стана шлагер, нямах нищо срещу да я чувам с месеци, тъй като е хубава и друга ария. Оттогава обаче се заредиха нова ария, след нова ария на Sia, имайки възприятието, че ги пуска на всеки два месеца, много еднотипни и към този момент много втръсващи.

8. Maroon 5 – Sugar

А, бе, хората от сватбите в клипа тази година „ абитюренти “ изпращаха, а ние още я слушаме тази „ пищяща “ ария. Определено има хитови части, които надали в миналото ще ми омръзнат, само че това не е измежду тях.

7. Jason Derulo – Swalla

Шими шими ми яй, шими яй, шими я! Джейсън Деруло очевидно желае да влезе в Книгата на Гинес за най-досадни припеви на песни. Предполагам, че някои още сънуват кошмари, в които все по този начин звучат „ Get Ugly “ и подсвиркването на „ Wiggle “.

6. Shakira – Me Enamoré

След като месеци наред ни промиваха главите с „ чантайе “ , новата ария на Шакира я преслушах още на първото чуване. Точка.

5. OMI – Cheerleader (Felix Jaehn Remix)

Само като чуя този „ тромп “ първоначално и знам какво ще последва, съм подготвен да се откажа от кабелна телевизия… и изобщо цивилизация и да отида в някое далечно селце! Само и единствено да не слушам тази ария, за нищо на света през живота си. Най-измисленият булшит, който (за съжаление) бе дълго време №1 предходната година, и към момента продължава да ни тормози от ефира.

4. Sagi Abitbul – Mariko

Когато „ Stanga “ се появиха, всички доста харесаха песента и тя стана огромен шлагер у нас. Още повече, че съдържа претекстове от българската национална ария „ Чичовите конье “. С появяването на идната ария на израелския DJ – „ Mariko “, още веднъж съдържаща фолклорни претекстове, родните радио и ТВ прекалиха с ротациите, та чак до погнуса. А клипът един, един подобен странен…

3. Ed Sheeran – Galway Girl

С новия си албум Ед Шийран несъмнено уцели в десетката. Още с появяването му и след триумфа на пилотния сингъл, си смъкнах „ тавата “ и на драго сърце си я послушах. Но някак си имам възприятието, че това беше преди хиляда години. „ Galway Girl “ – крепко рапиране върху шотланско хорце и малко чубрица от горната страна, напълно почтено на номер 3 тук.

2. Pavell & Venci Venc’ ft. К. Костов – Вдигам LEVEL

И аз „ желая да купя аероплан на мама “, но няма по какъв начин. Вдигаме левъла от ноември предходната година и аз персонално доста качих равнището – към този момент вървя необичайно облечен и имам брада, брат.

P.S. Vtoro pravilo na ikonomikata: nema biznes, nema pari! Pi6a taka, za da me razberete.

1. Luis Fonsi – Despacito ft. Daddy Yankee

През избрани интервали разнообразни латино части превземат света, в което няма нищо неприятно, тъй като те носят доста слънце и палав темп. Но единствено като си помисля, че сме едвам при започване на лятото, а „ Despacito “ извира отвред, ми идва да съм от Перник и да си пусна „ Trepni “ feat. Джъстин Бийбър.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР