Напоследък Кендъл Дженър като че ли остава малко извън полезрението

...
Напоследък Кендъл Дженър като че ли остава малко извън полезрението
Коментари Харесай

Кендъл Дженър не се притеснява от голотата си

Напоследък Кендъл Дженър сякаш остава малко отвън полезрението на медиите. През миналите няколко месеца погледите на хората са ориентирани главно към сестрите ѝ.

От една страна около разводът на Ким Кардашиян и Кание Уест не стопират да излизат пикантни детайлности. Да не загатваме ѝ връзката на Ким с Пийт Дейвидсън. От друга, сестра ѝ Кортни пък се сгоди за Травис Баркър, което също стана мотив за разпалени мнения от страна на почитателите на семейство Кардашиян.

Най-малката - Кайли, неотдавна пък стана майка за повторно. Както може да се допусна, новината за момченцето ѝ Уолф Уебстър още веднъж стана причина за медиен интерес.

Да не загатваме също, че и връзката на Клои Кардашиян с Тристан Томпсън постоянно е била всичко друго, само че не и спокойна. Раздяла, събиране, разлъка, събиране...

Кендъл обаче продължава все по този начин сполучливо да се осъществя в стилната промишленост и да пръска съблазън освен по стилния подиум, само че и на кориците на разнообразни списания, написа lifestyle.bg

Когато приказваме за съвършени тела, не е по никакъв начин мъчно да се сетим първо за Кендъл Дженър. Моделът постоянно ни радва с много разголени фотоси, които са част от професионалните ѝ задължения.

Последните сходни секси фрагменти, които намираме в профила ѝ в Instagram cа за списание i-D.

На фотосите Кендъл е секси, провокативна, с безкрайни крайници и съвършени форми. Дори някои от коментиращите се чудят по какъв начин е допустимо да е живо създание...

Освен с нормалните по-разголени фотоси, с които доста от почитателите ѝ са привикнали обаче, Кендъл съумя да предизвика интереса на почитателите си, като на някои от фрагментите се осмели да смъкна всички облекла.

Моделът обаче не разголи единствено тялото, а и душата си. В изявлението за списанието тя признава, че има дневник, в който написа един път или два пъти седмично и че това ѝ оказва помощ да потуши тревогата, пристъпите на суматоха и даже " дребното меланхолия ".

" Важно е да имаш пространство, което е единствено за теб, където можеш да споделиш възприятията си, своя яд, отчаяние и стрес, нещата, които те плашат, нещата, които те вършат благополучен и даже просто хрумвания ", споделя моделът.

Тя споделя, че дневникът ѝ е от старомодните, които имат катанец. След като завършва с писането си, тя го заключва, тъй че никой да не види и разкрие споделеното, тъй като е доста потайна.

Кендъл признава, че преди години е била извънредно ядосана на света, което постоянно е показвала с експанзия върху папараци и така нататък

" Можете да намерите остарели клипове, на които викам на папараците без причина, само че от време на време и с доста явна причина. Сега съм доста по-спокойна с нещата. С годините се научих да се управлявам и се усещам доста по-добре ", безапелационна е моделът. Да бъде спокойна и оказва помощ освен писането, само че и четенето.

" Преди две нощи имах паническа офанзива и просто си споделих: " О, само че знаеш ли какво? Просто ще взема тази книга и ще се опитам да не помни ", споделя още Кендъл, като признава, че обича да чете и постоянно го прави, тъй като ѝ доставя същинско наслаждение.

Тя споделя, че физическата интензивност е друга форма на терапия за нея, без значение дали се упражнява с треньора си, върви на пилатес, язди конете си или се разхожда с кучето си. " Мисля, че се усещам в действителност добре душевен, когато се усещам в действителност добре физически. "

Кендъл медитира и се интересува от резултатите на лекуването със тон. Години наред посещава експерти, които ѝ вършат частни сесии в звукова баня. Сега обаче разполага със своя лична техника, с която сама се учи по какъв начин да се лекува със тон.

Кендъл споделя, че това да бъде модел е единствено една глава от книгата на живота ѝ. Глава, която ѝ е разрешила да се почувства жена с доста власт. Това да бъде притежател на марката текила 818 Tequila и стилния бранд FWRD тя разказва като " новата глава ".

" Все още имам възприятието, че не съм изцяло завършена, само че с всяка глава ставам малко по-пълноценна ", безапелационна е Кендъл Дженър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР