Напоследък хората станаха много безчувствени. Ако вървят по улицата и

...
Напоследък хората станаха много безчувствени. Ако вървят по улицата и
Коментари Харесай

Семейство се прибирало, когато по средата на пътя видели жена, която ги помолила да спрат

Напоследък хората станаха доста безчувствени. Ако вървят по улицата и виждат прострян на земята човек, те могат да го подминат, мислейки го за пийнал, само че никой даже не може да си показа, че може да е болен и да се нуждае от незабавна помощ. Малцина ще дойдат и ще оказват помощ.

Сега ще ви разкажем за един подобен сходен случай.

Млада двойка, прибирайки се с кола към у дома, забелязала жена на пътя, която ги помолила да спрат.

Жената в колата помолила мъжа зад кормилото да не стопира, само че той решил най-малко да понижи и да види какво се е случило. Това, което видял, го шокирало.

Жената споделила на мъжа си да не стопира, защото може да е прекомерно рисково, само че брачният партньор решил да мине постепенно около непознатата, с цел да се увери, че няма потърпевши. Когато се доближили, забелязали, че лицето на дамата е покрито с порязвания и синки. Затова решили да спрат и да видят с какво могат да оказват помощ.

Пострадалата жена помолила за помощ. Тя им споделила, че фамилията й е претърпяло автомобилна злополука, а брачният партньор й и новороденият им наследник към момента са в колата, която е паднала в дълбока канавка.

Тя им споделила, че брачният партньор й към този момент е мъртъв, само че детето евентуално е още живо.

Мъжът решил да слезе и да се опита да избави детето, а на дамата споделил да остане с ранената жена в колата. Когато слязъл, забелязал двама души на предните седалки на колата, само че не обърнал внимание на тях, а бързо вдигнал детето и го отнесъл при майка му.

Когато се върнал, не видял майката и попитал жена си къде е отишла. Тя му споделила, че дамата го последвала назад до авариралата кола.

Когато мъжът решил да отиде да потърси дамата, забелязал, че двама души на предната седалка са мъртви – били мъж и жена. Когато се вгледал по-отблизо, видя, че дамата е майката, която ги молила за помощ.

Мислите ли, че това е било Божие знамение?

Детето в този момент живее със фамилията, което го е избавило и ще живее, с цел да опише тази история. Ако вярвате във Всевишния и че сходни чудеса в действителност могат да се случат, то тази история беше особено за вас.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР