Напоследък астрологията все повече нашумява и чрез нея се забелязва

...
Напоследък астрологията все повече нашумява и чрез нея се забелязва
Коментари Харесай

Ретроградност на планетите - какво трябва да знаем

Напоследък астрологията от ден на ден нашумява и посредством нея се вижда една наклонност на " новото съвременно ". Тя обаче не се разгръща само до по този начин наречените зодии, а съставлява комплицирана просвета от разглеждане и следене на въздействието на небесните тела върху хората по отношение на техния ден, час и местонахождение на раждане. Астролозите изготвят специфични графики, наречени натални карти, които са самостоятелни за всеки човек.

Какво съставлява ретроградното придвижване на планетите

Едно от явленията на астрологията е точно ретроградността. Ретроградното придвижване се следи, когато от Земята наподобява като че ли планетите обръщат хода си и вървят обратно. Разбира се, това не е правилно и е невероятно планетите да извърнат хода си, само че тази симулация се основава заради елипсовидните придвижвания, които правят. Когато се движат, планетите забавят хода си, стопират, връщат се обратно, по-късно още веднъж стопират и най-после не престават напред.

Постоянно ли са ретроградни планетите

Всяка планета си има интервал, с друга дълготрайност на назадничавост, като е допустимо няколко планети да са ретроградни едновременно. Меркурий е назадничав най-често, като нормално три пъти годишно за към 3 седмици. Венера, от своя страна, е ретроградна един път на 21 месеца с дълготрайност месец и половина.

Какво въздействие оказват ретроградните планети върху нас

Хората са много изплашени, когато чуят, че някоя планета е ретроградна (най-често Меркурий) единствено тъй като всеобщо ретроградността на планетите се приема като нещо неприятно, даже ужасяващо. Трябва да знаете, че това е интервал, който може да бъде извънредно потребен за вас самите, стига да имате куража да го погледнете от друг ъгъл.

Значението на думата " назадничавост " значи придвижване обратно, връщане към по-ранно положение. Именно това е ключът към извличането на позитивите от тези интервали. Те са тук, с цел да ви накарат да спрете за малко, да се огледате към себе си, да се върнете обратно, да преосмислите предишното, да се опитате да поправите някои неточности в него и да завършите неща, които сте оставили незавършени. И всичко това за вашата персонална реализация и бъдещо успокоение. Именно поради това доста от нещата, които вършим, свързани с нашето възстановяване в този интервал, няма да ни спорят. Вселената желае да почистим всичко остаряло, което би попречило на новото. Освен общо на хората ретроградните планети могат да въздействат и личностно, по отношение на позицията на съставените елементи в наталната ни карта - да вземем за пример в случай че сега на раждането ни някоя от планетите е била ретроградна.

Какво да не вършим при назадничавост на планети

 Ретроградност на планетите

Можем да кажем, че по време на ретроградността на съответна планета би трябвало да заобикаляме да вършим дейности, които я характеризират и които тя управлява. Меркурий, да вземем за пример, ръководи връзката, подписването на контракти, дипломацията, информацията, търговията и така нататък Съответно в този интервал е целесъобразно:

1. Да не подписваме контракти, тъй като можем да станем жертва на измама;

2. Да се ограничим от набирането на нова значима информация, тъй като може тя да е грешна;

3. Да не се водят договаряния, защото опцията резултатите да не са в наша употребява са големи;

4. Да не се вършат всевъзможни огромни покупки, както и техника;

5. Да се заобикалят пътувания на дълги дистанции.

Ако е наложително да извършите някои от тези неща по време на назадничавост на планетата, то тогава предлагаме да обърнете внимание на всеки дребен подробност.

Какво да вършим при назадничавост на планетите

1. Преглеждайте всичко, което вършиме по няколко пъти;

2. Бъдете деликатни с електроуредите;

3. При връзката си с хора е добре да се обосновавате оптимално повече, с цел да се получава разминаване в разбирането;

4. Ако е неизбежно да подписвате контракт - препрочете документите няколко пъти, обърнете внимание на дребния шрифт, в случай че нещо не ви е ясно, е добре да попитате;

5. Ако е неизбежно да пътувате на дълго разстояние - проверете няколко пъти автомобила си, багажа си, самолетния билет, резервацията в хотела и всичко, което ви е необходимо;

6. Отпуснете се и помислете за предишното и какво може да ви послужи като урок от него;

7. Почистете дома си от старите движимости, които не употребявате и нямате желание да употребявате, или ги реставрирайте;

8. Довършете плана, който започнахте преди време, и дочетете книгата си, която от месец стои на нощното шкафче, само че не ви остава време за нея;

9. Припомнете си информация, научена в предишното.

За да разберете какво не би трябвало и какво би трябвало да вършиме по време на ретроградните интервали на останалите планети, можете да потърсите информация за характерностите на планетите. Тези интервали не са неприятни, стига да съумеем да не им се съпротивляваме. Все отново всеки има потребност от рестарт от време на време.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР