Наполи продължава търсенето на нов централен нападател. До момента няколко

...
Наполи продължава търсенето на нов централен нападател. До момента няколко
Коментари Харесай

Наполи се насочва към германски национал

Наполи продължава търсенето на нов централен нападател. До момента няколко имена бяха свързвани с трансфер в посока “Сан Паоло”, само че в последна сметка никой от тях не дебаркира в Неапол. Сега следващото име, което се спряга за ново попълнение на неаполитанците е немският национал Тимо Вернер.

Според информация на радио “Марте”, голмйсторът на Република България Лайпциг е идващият набелязан от Наполи футболист за укрепване на офанзивата. 23-годишният нападател има контракт с сегашния си клуб до 2020 година и неотдавна даде да се разбере, че няма желание да преподпише. В същото време той изигра много мощен финален сезон, като означи 19 гола и направи 10 асистенции в 37 мача.

В контракта на Вернер има много забавна уговорка за откупуване на стойност 70 милиона евро. Тя обаче важи единствено за 10 клуба - Ювентус, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Реал Мадрид, Барселона, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Челси, Ливърпул и Пари Сен Жермен. При състояние, че името на Наполи не е измежду тях, италианският клуб ще би трябвало настрана да договаря с Република България Лайпциг за прехвърлянето на нападателя.

Вернер е национал на Германия, като има 25 мача и 10 гола на сметката си за Бундестима.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР