Написаната връзка е дебела, тлъста лъжа, но аз знам за

...
Написаната връзка е дебела, тлъста лъжа, но аз знам за
Коментари Харесай

Гневни реакции срещу фейка за връзката на Борисов с нападателя от Стара Загора

„ Написаната връзка е дебела, тлъста неистина, само че аз знам за една същинска връзка сред изгонения от Младежи ГЕРБ Михнев и едно оскъпено с 50 ст. „ пътешестване с климатик ”, за което съм сигурен, че и Насчо ще се сети “, разяснява фейка, публикуван от депутати от Политическа партия и Възраждане, отновсно връзката на Бойко Борисов и причинителя на зверското нахлуване над Дебора в Стара Загора и депутата от ГЕРБ Георг Георгиев.

Както към този момент писахме, някогашният народен представител от Политическа партия Атанас Михнев и сегашния от Възраждане Цончо Ганев дружно със симпатизанти и тролове на двете политически партии, разпространиха във Facebook фотоси, които внушават за връзка на водача на ГЕРБ Бойко Борисов и насилника Георги Николаев.

Това от своя страна отприщи доста отрицателни реакции от страна на симпатизанти на ГЕРБ и на хора, които просто се възмущават от опитите за добиване на политически дивиденти от тази брутална обстановка.

„ Винаги съм вярвал, че в такива моменти, говорейки за такива тематики, всеки би спазвал някаква хигиена на другарство и не би употребявал персоналната покруса на един човек за жалка и лъжлива политическа агитация “, написа различен консуматор във Facebook.

„ Радослав в границите на последните дни не един път обществено изрази категоричата си позиция по тематиката “, разяснява още той и добавя:

„ П.С. На първата фотография - явна неистина. На идващите две - позицията на Радослав по тематиката “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР