Написана от тибетски монаси върху глинена плочка през 6-ти век

...
Написана от тибетски монаси върху глинена плочка през 6-ти век
Коментари Харесай

Тайната на тибетските монаси, която предпазва от склероза, инфаркт, хипертония

Написана от тибетски монаси върху глинена плочка през 6-ти век преди новата епоха, само че преди да ви покажем рецептата, ще ви разкажем забавна история, която може и да е легенда, само че е показателна. Един възрастен мъж решил да открие тези фамозни манастири в Тибет, където монасите пиели балсам на младостта и живели, колкото желаят.
 
След дълги скитания по Тибет разкрил това приказно място и с съмнение попитал млад духовник фактически ли съществува такова чудодейно тибетско лекарство.
 
Монахът донесъл бурканчета с билките жълт смил, жълт кантарион, лайка и брезови пъпки.

Загребал по една шепа от всяка, смесил ги и ги изсипал в компактно затварящ се съд. Надвечер отворил капака и в близост се разнесъл омайващ мирис.
 
Взел щипка от сместа и я залял с чаша гореща вода, като запушил чашата и оставил известно време да престои. След това прецедил приказната напитка, отлял половината, добавил мед и дал на мъжа да пие, като го предизвестил, че до сутринта не би трябвало нищо повече да пие и да яде.
 
Монаси издадоха тайната на най-простото лекарство за високо кръвно и холестерол
 
На сутринта повторили процедурата, като стоплили останалата половина от напитката и добавили мед. Мъжът изразил подозрение, че тази простичка примес може да се одобри за балсам на младостта.
 
Попитал фактически ли оказва помощ за удължение на живота. Монахът свил плещи и дал отговор: не знам, аз я пия към този момент 150 години.
 
Еликсирът усъвършенства обмяната на веществата, подмладява и оздравява организма, почиства от варовити и мастни отлагания, и защищава от склероза, инфаркт, хипертония
 

Начин на подготвяне: Смесете 100 г лайка, 100 г жълт кантарион, 100 г жълт смил и 100 г брезови пъпки.

Смелете съставките в кафемелачката и ги сложете в съд с похлупак. След това залейте 1 супена лъжица от сместа с половин литър гореща вода и оставете да престои 20 минути. Прецедете през някаква тъкан и изцедете. В 1 чаша от топлата запарка разтворете 1 супена лъжица мед и изпийте половината преди сън. След което не би трябвало да пиете и да ядете нищо. На сутринта загрейте останалата половина от отварата, прибавете 1 супена лъжица мед и я изпийте. И по този начин в продължение на 30 дни.

 
Внимание! Този лековит курс се организира един път на 5 години.
 
 
 
 

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР