Напълняла и разведена жена с две деца има ли шанс

...
Напълняла и разведена жена с две деца има ли шанс
Коментари Харесай

Има ли шанс да срещне любовта отново една разведена жена?

Напълняла и разведена жена с две деца има ли късмет да срещне любовта още веднъж? Това ще разберете в днешната история.

Преди първата си бременност тя можеше да завоюва сърцето на всеки мъж, макар че не го осъзнаваше. Тогава тя се срещна с Кирил. Бракът им изглеждаше слънчев за една година. Любомира забременя и бързо губеше предходната си форма. Съпругът й не криеше отношението си към нейната цялост. Той твърдо вярваше, че дамата е виновна за положението на фигурата преди и след бременността.

Любомира чудесно знаеше, че е склонна към напълняване. Близките й споделяха, че брачният партньор й ще я напусне, в случай че не отслабне. Тя стартира да се усеща отговорна.

Скоро тя разбра, че брачният партньор й изневерява. Оказа се, че той го е правил даже по време на бременността й. Първата й мисъл беше да подаде молба за бракоразвод. Майка й, обаче, се намеси. Тъй като, съгласно нея щерка й е отговорна за изневерите на брачна половинка си, тя би трябвало да промени отношението си. Да размени гнева с любов и грижа.

Любомира послуша майка си. Измина една година в опитите й да се грижи с обич за брачна половинка си и тя още веднъж забременя.

Напълня още повече. Нямаше поддръжка нито от брачна половинка си (който на практика не криеше изневерите си), нито от роднините.

Тя не се изненада, когато той й изиска бракоразвод и сподели, че ще се ожени за друга.

Какъв е шансът напълняла и разведена жена да срещне любовта още веднъж?

Когато Кирил си потегли, Любомира в началото се почувства тъжна, само че по-късно пристигна възприятието на облекчение. Тя реши, че желае да влезе във форма и стартира да тренира във фитнес залата. Вече харесваше дамата, която виждаше в огледалото.

Шест месеца по късно тя се срещна с един мъж. Случайно се блъсна в нея в мола. Това беше някогашният брачен партньор на новата брачна половинка на Кирил. Името му беше Александър.

Вижте още: Синът ни отхвърля да поеме отговорност за живота си

Те имаха защо да си приказват. И тези диалози прераснаха във връзка. Александър предложи брак на Любомира. Тя имаше някак особено лъчение. Не единствено се усещаше уверена и привлекателна, само че се усещаше обичана и мечтана. А за една жена това е най-важното.

Кирил се разведе с новата си жена година по-късно и откровено съжаляваше, че е напуснал Любомира. Той продължи да заплаща прехрана за децата, само че към този момент живееше в цялостна самотност.

Децата одобриха втория си татко. Любомира не можеше да мечтае за нещо по-добро.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР