Напълно съм готов за кмет на София“, заяви пред БТА

...
Напълно съм готов за кмет на София“, заяви пред БТА
Коментари Харесай

Борис Бонев бил напълно готов за кмет, подал и документите за регистрация на партия „Спаси София“

Напълно съм подготвен за кмет на София “, съобщи пред Българска телеграфна агенция Борис Бонев от „ Спаси София “ като разясни, че към този момент е бил претендент през 2019 година.  „ Днес подадохме в съда документите за регистрация на партия „ Спаси София “ като крайна стъпка “, разгласи Бонев и разясни, че стартира да тече едномесечният период за вземането на решение за регистрацията.

Бонев акцентира, че имало опция за още едни предварителни избори през юли тази година, само че „ Спаси София “ нямало да взе участие на тях, даже и да е записана като партия.

„ Първите избори, на които ще участваме са локалните през есента “, удостовери общинският консултант като посочи, че организацията му имала опит и специалисти във всички сфери, с цел да се оправи с провокациите.

Той акцентира, че с Политическа партия и Демократична България желали победа и болшинство в СОС. Според него резултатите от вота на 2 април демонстрира, че обединението на „ Промяната “ била надалеч от болшинство.

„ Има потребност от доста съществени поучения, от осъзнаване и схващане, че би трябвало доста, доста работа и то да се стартира доста от рано, с цел да се завоюват локалните избори “, разяснява общинският консултант.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР