Нападнатият снощи контрапротестър Георги Флоров застана пред медиите, за да

...
Нападнатият снощи контрапротестър Георги Флоров застана пред медиите, за да
Коментари Харесай

Часове след “жестокия побой” Георги Флоров даде брифинг пред медиите

Нападнатият нощес контрапротестър Георги Флоров застана пред медиите, с цел да опише за снощната преживелица, часове откакто самичък заяви за побоя над себе си. По време на брифинга обаче влезе в спречкване с публицист от bTV.
Флоров отговори на въпроси спекулации ли са пострадванията му, защото съществуват подозрения за достоверността на направените фотоси. Мъжът, който преди дни събори палатковия лагер пред ректората на Софийския университет, има компания за статисти, а в обществените мрежи се завъртя остарял клип с бутафорна полицейска униформа. Това даде мотиви за подозрения, че евентуално Флоров е употребявал багра.

Побоят е траял към 3-4 минути. Полицията е пирстигнала на място за минути. Флоров сподели и охлузванията по коленете си. Според неговите показания има опасения и за пукнати ребра.

" Казаха ми нещо от вида, че съм бутал палатки, кой съм аз, че да вземам решение къде и дали ще има митинги. Ако ги видя, ще ги позная”, съобщи Флоров.

Той съобщи, че всекидневно получава хиляди закани за живота си.

" Преценете вие дали това е изсценировка. Опитайте се да го изтъркате. Имате ли кърпичка? Специално за " Божков ТВ ", да им покажем... ", съобщи Флоров.

Отвърнаха обаче на репликата му: Моля, без обиди!

" Имам цялостно право! Изказвам мнение! ", отвърна Флоров.

" Казва се bTV ", поправиха го по време на брифинга.

" Аз по този начин знам, че се споделя и по този начин ще си споделям. За мен вие не сте справедлива медия! ", отвърна Флоров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР