Нападателят Валери Божинов благодари с 11-минутно видео в личния си

...
Нападателят Валери Божинов благодари с 11-минутно видео в личния си
Коментари Харесай

Божинов се преклони пред феновете на Ботев

Нападателят Валери Божинов благодари с 11-минутно видео в персоналния си профил в Инстаграм на почитателите на Ботев (Пд). Валери игра половин час за втородивизионния Септември при загубата с 1:5 от " канарчетата ". При влизането си на терена Божинов бе посрещнат с овации от последователите, пристигнали да гледат спаринга въз основата в Коматево.

" Искам да благодаря на почитателите на Ботев (Пловдив) за топлото посрещане и за аплодисментите. Не имах вяра, че ще получа толкоз доста наслада от последователите и от хората, които бяха на клубната база на Ботев в Коматево. Не чаках, че ще бъда изпратен уместно, за мен беше малко необичайно, само че видях много позитивизъм. Получи се прекрасен театър с много голове. Още до момента в който бях на скамейката публиката ме аплодираше и нямаше самообладание да вляза да играя. Моето сърце е в Левски, само че шапки долу пред почитателите на Ботев ".

Пловдив е един извънредно огромен футболен град, който обича и двата си гранда. Така че поисквам и на Локомотив и на Ботев да осъществят тази тяхна фантазия, това предпочитание и на двете публики да имат игрища, заслужават го ", сподели още някогашният национал.
 Босът на Септември (София): Към момента изобщо не знам на кой стадион ще играем с Левски
Босът на Септември (София): Към момента изобщо не знам на кой стадион ще играем с Левски

В София ще бъде, няма къде другаде, споделя Румен Чандъров
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР