Нападателят Оливие Жиру ще напусне Милан след края на сезона,

...
Нападателят Оливие Жиру ще напусне Милан след края на сезона,
Коментари Харесай

Оливие Жиру се сбогува с Милан през лятото, избра си нов отбор

Нападателят Оливие Жиру ще напусне Милан след края на сезона, заяви „ Екип “. Френският национал, чийто контракт изтича в края на месец юни тази година, е решил да продължи кариерата си в шампионата на Съединени американски щати, по-конкретно в състава на ФК Лос Анжелис.

Жиру мина в Милан през лятото на 2021 година, като съумя да означи 46 гола в 121 мача с екипа на „ росонерите “. От началото на сегашния сезон ветеранът е взел присъединяване в голове или асистенции в 23 случая (рекорда му в Милан е 25).

Ако прехвърлянето стана факт, Жиру ще се събере във ФК Лос Анжелис с някогашния си съотборник в националния тим вратаря Уго Лорис.

Милан пък от месеци настойчиво търси нов централен нападател, като за позиция се спрягат Виктор Гьокереш от Спортинг Лисабон и Джонатан Дейвис от Лил, само че и в двата случая италианците ще би трябвало да платят над 50 млн. евро трансферна сума.

За разлика от френското издание „ Екип “, медиите в Италия оставят отворена малка врата Жиру да предподпише за още 12 месеца с Милан и да остане в клуба за четвърти сезон.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР