Нападателят на Валенсия Родриго Морено е сред трансферните цели на

...
Нападателят на Валенсия Родриго Морено е сред трансферните цели на
Коментари Харесай

Арсенал опипва почвата за Родриго Морено

Нападателят на Валенсия Родриго Морено е измежду трансферните цели на Арсенал. " Топчиите " към този момент са създали питане за цената на испанския национал, който е пред разлъка с отбора от " Местайя ".

Идеята на Микел Артета е да вземе испанеца за заместител на Пиер-Емерик Обямеянг. Националът на Габон има контракт до 2021 година и индикациите, че са той няма да бъде възобновен. Александре Лаказет също се чака да си тръгне от " Емиратс " и нуждата от привличането на нов нападател е явна.

#AFC linked with #ValenciaCF striker Rodrigo Moreno https://t.co/FCPbxOBAdS
— footballespana (@footballespana_) 19 април 2020 година Междувременно, притежателят на Валенсия Питър Лим приготвя съществени промени в клуба и е податлив да продаде част от по-опитните футболисти, измежду които и Родриго Морено. 29-годишният нападателен състезател е привързан с " прилепите " до 2022 година. Цената му е към 60 млн. евро.

През сегашния сезон някогашният ас на Бенфика не е изключително ефективен в Ла Лига, където е отбелязал единствено 2 гола, само че в статистиката му участват и 7 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР