Нападателят на ЦСКА-София Едвин Джеси нападна капитана на Левски Иван

...
Нападателят на ЦСКА-София Едвин Джеси нападна капитана на Левски Иван
Коментари Харесай

Изгоненият Джеси се нахвърли върху Горанов, Левски и Лудогорец

Нападателят на ЦСКА-София Едвин Джеси атакува капитана на Левски Иван Горанов, самия клуб и Лудогорец. Повод за това стана директният му червен картон против сините в днешния мач сред двата тима след сдърпване с Горанов.

“Нямам доста думи за тази обстановка. Чувствам се отчаян, че получих червен картон за тази обстановка. Ако го ударя с лакът, разбирам да падне по този начин, само че няма нищо такова. Играе за националния тим, капитан е на Левски. Той би трябвало да е за образец. А когато направи нещо такова, е доста неприятно. Бутнах го с две ръце по рамото. Не желаех да го докосна по лицето, бутнах го по рамото. Не му прави чест. Ако се страхуваш да действаш против мен един на един, не е този методът.

Вчера треньорът показа, че такова нещо може да се случи. Това даже не е червен картон, доста съм нервозен.

Щастлив съм, че играя в този шампионат и съм част от най-големия тим в България. Когато играем мачове против който и да е от другите тимове, нямаме проблем със съдиите. Но когато играем против Левски и Лудогорец, постоянно има такива неща. Днес, първо с мен, а след това Паулиньо удря без топка Турицов, само че нищо. Всички го виждат”, съобщи Джеси след аленото проваляне с 0:1 от Левски. Първа лига 23 кръг, неделя 24 февруари  Левски 1:0краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР