Нападателят на ЦСКА - София Дауда Бамба може скоро да

...
Нападателят на ЦСКА - София Дауда Бамба може скоро да
Коментари Харесай

Нападaтел на ЦСКА - София ляга под ножа?

Нападателят на ЦСКА - София Дауда Бамба може скоро да се подложи на интервенция, твърди “Тема Спорт ”. Контузията в коляното, която съществено забави привличането на котдивоареца през лятото, още веднъж се е обадила и му основава проблеми. Това е и повода той да остане отвън групата за дуелите с Лудогорец и Хебър. За последно някогашният състезател на Алтай бе титуляр в формален дуел в дербито с Левски преди паузата за националните тимове, а по-късно игра в контролата със Септември (София) и се появи като резервата в срещата с Пирин на “Армията ”. 

След успеха над Хебър Саша Илич съобщи: ‘ “Мое решение е Дауда Бамба да бъде оставен отвън групата за този дуел ”. Котдивоарецът обаче пропусна и вчерашната подготовка, като се готвеше единствено във фитнеса. Той няма да попадне и в групата на отбора за гостуването на Ботев (Пловдив) в сряда. 

27-годишният Бамба дойде за автограф с ЦСКА - София още при започване на юли. Тогава обаче от “Армията ” оповестиха: “След обстойни прегледи, които включваха с изключение на детайлно извършените общоприети процедури и ЯМР, стана ясно, че има предпоставки за възможна контузия в коляното. Консултации с няколко специалисти у нас и в чужбина потвърдиха, че травма може да бъде предотвратена при използване не превантивни лечения. По гледище на Саша Илич Дауда Бамба ще тренира в продължение на месец с тима ”. 

Така на 3 август в последна сметка нападателят парафира с “червените ”, а до момента има 8 изиграни мача, в които се разписа един път. Не е изключено обаче той повече да не се появи на терена до края на есенния дял на шампионата. 

В момента Илич разполага с няколко варианти за върха на офанзивата, само че липсва изявен голаджия.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР