Нападателят на ЦСКА Мауридес реализира деветото си попадение с екипа

...
Нападателят на ЦСКА Мауридес реализира деветото си попадение с екипа
Коментари Харесай

Звяра Мауридес: В ЦСКА е вълнуващо!

 Новият нападател на ЦСКА е по-ефективен от Каранга и Мауридес
Нападателят на ЦСКА Мауридес осъществя деветото си попадение с екипа на ЦСКА от началото на сезона при успеха над Дунав с 2:0 в миналия кръг.

Голмайсторът е доста удовлетворен от представянето както на тима, по този начин и от своето и най-много от това, че " алените " са измежду челните места в Първа лига все още.

" Миналия сезон в Беленензес го приключих много мощно. Когато отидеш в нов тим, постоянно се нуждаеш от известно време за акомодация. Аз обаче привикнах доста бързо в ЦСКА, което е в действителност отлично. В момента сме единствено на три точки от първото място, а аз на челните места в голмайсторската листа, тъй че вършим трогателен старт!

Знам, че е факсимиле, само че всеки нападател живее за головете. Когато започнах сезона, набрах извънредно високо самочувствие. В същото време привлякох и огромно внимание на противниците ни и те започнаха да ме пазят по-специално. Но който желае триумфи в професионалния футбол, би трябвало да е квалифициран за това.

Аз не преставам да преследвам фантазията на всеки нападател - да не спирам да отбелязвам ", разяснява Мауридес пред бразилското издание " Lance ", представен от " Тема спорт ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР