Нападателят на ЦСКА - Матиас Фаетон, говори пред клубната телевизия

...
Нападателят на ЦСКА - Матиас Фаетон, говори пред клубната телевизия
Коментари Харесай

Фаетон: ЦСКА е най-добрият клуб в България, Ел Маестро е голям тактик

Нападателят на ЦСКА - Матиас Фаетон, приказва пред клубната телевизия и показа, че е доста удовлетворен от представянето си в последния турнирен мач против Пирин (2:1). Националът на Гваделупа влезе от аварийна пейка, когато " алените " изоставаха в резултата и бе с главен принос за обрата.

Фаетон вкара и даде асистенция за гола на Джонатан Линдсет в границите на 60 секунди, с което оказа помощ на тима си да стигне до триумфа в Благоевград.

„ В последния мач влязох от пейката. Боря се за титулярно място - играя, с цел да оказа помощ на тима. Важно е да търча, да отбелязвам, да асистирам. Много съм благополучен от положителното си показване в последния мач, само че съм по-щастлив за тима, тъй като беше значима победа. Трябва да продължим по този начин! “

„ Всеки ден на тренировките работя доста, с цел да играя най-хубавия футбол. Трябва да продължа да работя. Само да работя. Не единствено на терена, само че и във фитнеса. Това е значимо. Моите качества са да се надигравам един на един. Обичам да дриблирам. Ще не преставам да работя върху тях, само че съм доста убеден за бъдещето. Не се опасявам и знам, че ще отбелязвам и ще асистирам “.

„ Схемата е нова. Играем 4-4-2 в ромб. Харесва ми да играя. Ако треньорът ми каже да съм нападател, ще играя нападател. Ако желае полузащитник, ще съм полузащитник. Абсолютно подготвен съм да играя. Няма проблем. Треньорът е добър. Тактик е. Все отново името му е Маестро. Всичко е добре. Ново е за мен, само че ми харесва. Харесва ми тактиката. Това е доста добър футбол - пресиращ. Играем футбол “.

„ Устройва ни единствено победа. Важно е за клуба, тъй като клубът е бил първенец. Титлата е доста значима. Важно е да печелим. За петък съм убеден. Много съм благополучен, че съм тук. Това е огромен клуб - най-хубавият в България. Феновете са невероятни! Много са положителни. Клубът е доста добре проведен. Съотборниците ми са страхотни! Много положителни футболисти са. Много съм убеден за бъдещето “, съобщи Фаетон.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР