Нападателят на Тотнъм Алехо Велис няма да играе в следващите

...
Нападателят на Тотнъм Алехо Велис няма да играе в следващите
Коментари Харесай

Потвърдено: Нова контузия и още един прекратен наем в Тотнъм

Нападателят на Тотнъм Алехо Велис няма да играе в идващите два месеца, защото има травма в коляното.

Това заяви мениджърът на " шпорите " Ангелос Постекоглу преди дуелът против Бърнли вкъщи от третия кръг на шампионата за Купата на Англия в петък.

20-годишният Велис получи контузията при успеха с 3:1 над Борнемут в новогодишната вечер и напусна терена благодарение на медицинския екип на лондончани.

" За страдание травмата на Алехо е относително тежка. Скенерът сподели, че ще се възвръща към два месеца. Добрата новината е, че няма да му се постанова интервенция, само че връзките му са съществено повредени ", изясни Постекоглу.

Австралийският управител на Тотнъм няма да може да разчита на още двама значими играчи - халфа Папе Сар, който е с националния отбор на Сенегал на Купата на африканските народи, както и на голмайстора на отбора Хюн-мин Сон, който е с Република Корея на Купата на Азия.

Под въпрос за срещата е централният бранител Мики ван де Вен, който не е играл поради контузия от 6 ноември. Нидерландецът обаче тренира цяла седмица и е въпрос на време по кое време още веднъж ще попадне измежду титулярите.

Тотнъм е печелил осем пъти шампионата за Купата на Англия, само че последният подобен случай бе през към този момент далечната 1991 година.

Междувременно в клуба се завърна десният краен бранител Джед Спенс. През август 23-годишният защитник бе даде чартърен за една година във втородивизионния Лийдс Юнайтед, само че записа единствено седем мача за цялата есен и се завръща при " шпорите " по-рано от предстоящото.

По-рано през днешния ден в Тотнъм се завърна и левият защитник Серхио Регилон. Той също бе даден чартърен, само че в тима на Манчестър Юнайтед. Също поради неналичието на игрови благоприятни условия обаче някогашният състезател на Севиля бе отпратен от " Олд Трафорд ".

Тотнъм притегли Спенс през лятото на 2022 година за сума от към 13 милиона лири от Мидълзбро.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР