Нападателят на ще продължи кариерата си в , съобщи официалният

...
Нападателят на ще продължи кариерата си в , съобщи официалният
Коментари Харесай

Цар Иван и Етър се разделиха

Нападателят на ще продължи кариерата си в, заяви формалният уебсайт на " болярите ". Цар Иван, както го назовават почитателите, ще облича напролет екипа на габровския отбор, с цел да помогне на тима в борбите от втория полусезон.

Иван Петков е роден във Велико Търново и е младеж на " виолетовите ". Кариерата му е минала в тимовете на Загорец, Калиакра,. От 2014 година е в състава Етър. Има 15 сезона и над 280 изиграни мача в професионалния футбол в Първа и Втора лига.

„ Разбрахме се с управлението да продължа кариерата си в Янтра. Мисля, че там ще имам огромен късмет да играя и ще разчитат на мен. Искам да поиграя още малко футбол, да си видя опциите във Втора лига в професионалния футбол. Моето сърце постоянно е било в Етър, седем години съм носил виолетовия екип. Най-незабравимите мемоари от кариерата ми са в Етър и когато и да е мога да се върна и знам, че ще бъда добре пристигнал – както в моето семейство. Надявам се тимът да се избави и да го чака положително бъдеще! Винаги ще проследявам мачовете му, кой знае, може след време да се върна отново.

Физически се усещам доста добре, направихме хубава подготовка, имам самочувствие и по тази причина желая да отида да играя постоянно. Тук има по-млади момчета, на които ще се разчита, дано те оказват помощ и вкарват голове, както съм го правил и аз!

Искам да благодаря на всички почитатели за цялата поддръжка през годините. И в този момент като чуя „ Цар Иван”, напряко настръхвам… Без тях съм бил никой и най-хубавите ми страсти са с тях!”, съобщи Иван Петков.

След последната му подготовка с „ виолетовите” през днешния ден той получи от клуба своя лилав екип с №9 с подписите на всички футболисти и не можа да сдържи сълзите си, като им пожела триумф и да дават всичко от себе си за Етър.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР