Нападателят на Реал (Мадрид) и националния отбор на Португалия Кристиано

...
Нападателят на Реал (Мадрид) и националния отбор на Португалия Кристиано
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо: Русия ми носи късмет

Нападателят на " Реал " (Мадрид) и националния тим на Португалия Кристиано Роналдо съобщи, че мачовете в Русия му носят шанс. Най-добрият футболист в класацията на ФИФА за 2017 година изясни, че няма самообладание международното състезание в Русия да стартира. Той се надява, че след триумфра на Евро 2016, Португалия може да стъпи и на международния връх.

" Играл съм в Русия няколко пъти, в Москва завоювах първата си Шампионска лига с " Манчестър юнайтед " през 2008 година Мисля, че тази страна ми носи шанс, въпреки че последния път не се получи и не можахме да спечелим Купата на конфедерациите ", сподели Роналдо пред формалния уебсайт на ФИФА.

Португалия приключи на трето място в шампионата, който се организира в Русия, като загуби от Чили на полуфинал след осъществяване на дузпи.

" Ние сме първенците на Европа, това основава огромни упования, само че ние не сме измежду любимците за шампионата. Португалия в никакъв случай не е бил огромен любимец, на хартия има по-силни тимове от нас, само че ние постоянно се борим, както се случи и на европейското състезание. Способни сме да поднесем изненада ", сподели още Роналдо.

В понеделник Роналдо за втора поредна година беше определен за най-хубав състезател в света. Звездата на " Реал " (Мадрид) и португалския народен тим изпревари Лионел Меси и Неймар във второто издание на премиите The Best.

" Щастлив съм да получа тази премия, само че всичко, към което се стремя е да оставя хубав отпечатък върху историята на международния футбол. Аз в действителност одобрявам да завоюва титли и аз се веселя, че имам една от най-големите сбирки от самостоятелни награди ", изясни четирикратният притежател на " Златната топка ".

През предишния сезон Роналдо стана първенец на Испания, завоюва Шампионската лига, международното клубно състезание, Суперкупите на Испания и Европа. През предишното лято той подвигна и трофея от европейското състезание.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР