Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар няма намерение да напуска

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар няма намерение да напуска
Коментари Харесай

Неймар не иска да мърда от Париж

Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар няма желание да напуща клуба, твърди “Екип ”. Въпреки непрекъснатите клюки, че парижани ще се опитат да го продадат през лятото, бразилският национал възнамерява да остане в отбора до края на контракта си през 2027 година. Желанието на Неймар не зависи от това дали Лионел Меси ще възобнови договора си с ПСЖ. 

От началото на сезона бразилецът има 13 гола и 11 асистенции в Лига 1, само че при трагичната победа с 4:3 над Лил през уикенда се контузи и не е ясно дали ще успее да се възвърне в точния момент за реванша от осминафиналите на Шампионската лига против Байерн (Мюнхен). От медицинския щаб на ПСЖ вършат всичко допустимо да вдигнат нападателя на крайници за гостуването на “Алианц Арена ”. 

“Дали ще спечелим Шампионската лига? Мога да подсигурявам само, че ще дадем всичко от себе си, с цел да спечелим всички надпревари, в които участваме. Няма футболист, който да не желае да победи в Шампионската лига. В този шампионат са събрани най-хубавите и е доста мъчно да стигнеш до крайния триумф, само че ние ще се опитаме да го създадем ”, съобщи Неймар.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР