Нападателят на Пари Сен Жермен Хатем бен Арфа заяви пред

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Хатем бен Арфа заяви пред
Коментари Харесай

Бен Арфа: За ПСЖ все едно не съществувам

Нападателят на Пари Сен Жермен Хатем бен Арфа съобщи пред френско списание "So Foot ", че се усеща извънредно от обстоятелството, че не играе, а в клуба го третират по този начин, като че ли не съществува.

30-годишният френски национал мина в отбора на парижани през лятото на 2016 година и изигра 23 мача в Лига 1 през първия си сезон в клуба. Привличането на Юлиан Дракслер, Неймар и Килиан Мбапе по-късно обаче остави някогашния състезател на Нюкасъл като последна алтернатива в нападението на отбора и от началото на сегашния сезон Бен Арфа няма нито един изигран мач.

"Това, през което преминавам в ПСЖ, е доста комплицирано. Имам възприятието, че все едно не живея за клуба. Трябва обаче да се науча да пребивавам с това. В някакъв миг спортната ми кариера ще завърши, ще има и още сложни моменти пред мен. Но да се науча да "не живея ", откакто бях постигнал толкоз доста преди този момент, е доста мъчно ", добави Бен Арфа.

ПСЖ търси нов тим на Бен Арфа

През януари 2015 година Бен Арфа бе притеглен в Ница от британския Хъл Сити и осъществя 17 гола в 34 мача, което му обезпечи трансфер в ПСЖ./БТА

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР