Нападателят на Милан Рафаел Леао е категоричен, че резултатите на

...
Нападателят на Милан Рафаел Леао е категоричен, че резултатите на
Коментари Харесай

Нападател на Милан: Последните ни резултати не ни правят по-слаби

Нападателят на Милан Рафаел Леао е безапелационен, че резултатите на " росонерите " в последните мачове не вършат тима по-слаб. Освен това той отговори и на въпроси, свързани със себе си.

" Всеки мач е значим. Ние сме Милан и излизаме на терена за победа. Утре желаеме да спечелим и да продължим напред в Лига Европа. Позицията ми? За мен тя не е от голяма важност. Желая да давам всичко от себе си за тима и да му оказвам помощ. Ако съумея да вкарам или да направя асистенция, това е позитивно, само че най-важното нещо е да побеждаваме. Критиките към нас? Последните ни резултати не ни вършат по-слаби. Работим старателно за нашите мачове и тъкмо това желаеме да покажем на следващия ден. Моето развиване? Трябва да благодаря на Стефано Пиоли, който всеки ден ми гласоподава доверие. Също по този начин и на моите съотборници. Винаги се пробвам да чувам всички и да оказвам помощ на тима с каквото мога.

has spoken to the media ahead of...

A response to 's critics
The help of Pioli and Ibra
Playing as a striker vs. as a winger
The mood of the squad
— SempreMilan (@SempreMilanCom)
Ние сме добре и посрещаме дните с високо вдигнати глави. Знаем, че в последните няколко мача не се справихме добре, само че желаеме да реагираме, като също по този начин погледнахме нашите неточности. Да, имаме възторг и към момента гоним огромни цели. Млади сме, само че треньорският щаб ни дава убеденост да играем със самочувствие. Искаме да покажем нашия гений и да браним тази фланелка. Спокойни сме и се надяваме да се възползваме от опциите. Тази година се усещам доста по-добре от предходната. Както постоянно съм казвал, Златан Ибрахимович е като по-голям брат за нас, защото ни учи на доста. Неговата най-силна линия е манталитетът му и с него ние сме по-силни ", съобщи Леао на днешната си конференция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР