Нападателят на Милан - Оливие Жиру заяви след победата на

...
Нападателят на Милан - Оливие Жиру заяви след победата на
Коментари Харесай

Оливие Жиру: Всички показахме голям дух

Нападателят на Милан - Оливие Жиру съобщи след успеха на неговия отбор над Интер (2:1), че мощният дух, с който " росонерите " разполагат, е повода да стигнат до поврат в градското дерби.

" Както споделих преди мача, това е специфичен дуел. Дербитата се играят, с цел да бъдат извоювани. През първото полувреме имахме неприятности, само че се върнахме в мача през втората част.

Чаках за топки в наказателното поле. Първият ми гол беше малко късметлийски, а вторият пристигна след прекрасен пас на Давиде Калабрия. Фантастично, аз съм благополучен и горделив от този тим, който в никакъв случай не се предава.

Вярно е, че през първото полувреме бях малко отчаян, както и целият тим. Не играехме добре и го знаехме. Всички ние обаче показахме огромен дух и се върнахме мощни в мача.

В битката за Скудетото сме, само че ни остават още доста дуели. Интер към момента е на върха. Ние мислим за това по какъв начин да вършим нещата добре. Затова дано побеждаваме, а по-късно ще гледаме какво прави Интер ", сподели Жиру.
 Стефано Пиоли: Разполагам с тим, който в никакъв случай не се предава
Стефано Пиоли: Разполагам с тим, който в никакъв случай не се предава

Казах на тима ми, че трудностите са прекомерно огромни единствено за тези, които нямат религия, споделя специалистът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР