Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд е бил освободен под

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд е бил освободен под
Коментари Харесай

Освободиха Грийнууд под гаранция

Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд е бил освободен под гаранция, оповестява “ББС ”. Играчът бе упрекнат от приятелката си Хариет Робсън в побой и обезчестяване посредством поредност от постове в обществените мрежи в неделя.
 Грийнууд към този момент е разследван за закани за ликвидиране Грийнууд към този момент е разследван за закани за ликвидиране
Полицията в Манчестър се самосезира незабавно и след извършени разпити с нея в самия ден, вечерта се появи информация, че Грийнууд е бил арестуват. Вчера стана ясно, че обвиняванията са изменени и той към този момент е разследван за полово посягане, обезчестяване и опасност за ликвидиране. Той бе арестуван в ареста, а мярката му бе удължавана на два пъти от магистрани, с цел да се стигне до освобождението му тази заран.
 Звездите на Ман Юнайтед също се дистанцираха от задържания Грийнууд Звездите на Ман Юнайтед също се дистанцираха от задържания Грийнууд
Още в неделя Манчестър Юнайтед излезе с публична позиция, че той има възбрана да играе за “червените дяволи ” и да тренира с отбора до второ разпореждане, както и че клубът се опълчва на всякаква форма на принуждение. Освен от от “Олд Трафорд ” няма да окажат никаква помощ на играча или да му дават правна помощ по време на следствието.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР