Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд поднови тренироввки с основната

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд поднови тренироввки с основната
Коментари Харесай

Добри новини за Тен Хаг: Рашфорд и Шоу подновиха тренировки преди реванша със Севиля

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд възобнови тренироввки с главната група на отбора в навечерието на четвъртфинала от Лига Европа против Севиля, оповестиха от клуба. 

25-годишният британски национал получи травма в мача против Евертън преди 11 дни, като тогава клубът съобщи, че се чака нападателят да бъде отвън игра за няколко дни. Английският национал пропусна първия мач със Севиля в Англия, който приключи 2:2, както и успеха над Нотингам Форест с 2:0 във Висшата лига. Люк Шоу, Тайлър Маласия и Марсел Забитцер, които също страдаха от контузии, участваха в заниманието и е доста евентуално да попаднат в групата на " алените дяволи " за мача в Испания на следващия ден. 

Бруно Фернандеш ще пропусне дуела със Севиля, защото получи втори жълт картон в елиминациите и ще бъде осъден за една среща. Лисандро Мартинес и Дони ван де Беек са отвън терените до края на сезона, а Рафаел Варан е навън за няколко седмици. Алехандро Гарначо също неотдавна разгласи, че е възобновил занимания, само че към момента не е подготвен да тренира с главната група на отбора. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР