Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд бе изненадващо изваден от

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд бе изненадващо изваден от
Коментари Харесай

Стана ясна причината за изваждането на Рашфорд от състава

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд бе изненадващо изваден от титулярния състав на отбора за дуела с Уулвърхамптън, а в изявление преди дуела мениджърът на отбора Ерик загар Хаг удостовери, че причина за това е нарушение на вътрешния устав на отбора, което е довело до наказване. Това, естествено, докара до доста полемики и догатки за повода, която е довела до това. 
 Тен Хаг извади Рашфорд от състава, той се появи от скамейката и донесе успеха на Манчестър Юнайтед Тен Хаг извади Рашфорд от състава, той се появи от скамейката и донесе успеха на Манчестър Юнайтед
В последна сметка Рашфорд се появи още на почивката против “вълците ” и вкара единственото попадение за победа с 1:0 на “червените дяволи ”, а малко по-късно се разписа и за повторно, само че голът бе анулиран след интервенция на ВАР заради допиране до ръката.След срещата самият нападател е удостоверил, че се е успал и е пропуснал срещата на отбора, което е довело до изваждането му от състава. Той въпреки всичко се реваншира на своите съотборници и донесе трите точки с изявите си през втората част, а провинението му надали ще докара до спомагателни наказания.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР