Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов сподели мнението си след зрелищното

...
Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов сподели мнението си след зрелищното
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Заслужавахме повече победата от ЦСКА

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов показа мнението си след зрелищното тъждество с ЦСКА - София (2:2). Капитанът на " орлите " откри резултата, а по-късно направи и асистенция на Игор Тиаго за втория гол. 

Десподов съобщи, че неговият тим би трябвало да съжалява повече, защото повече е заслужавал успеха от днешния си противник.
 Лудогорец също с искания за дузпа в края на мача с ЦСКА - София Лудогорец също с искания за дузпа в края на мача с ЦСКА - София
" Мисля, че и двата тима не играха за еднакъв. Излязохме за победа. Според мен ние би трябвало повече да съжаляваме, тъй като имахме повече положения. Направихме глупави неточности и съумяха да ни отбележат два гола. Остават три мача, в които ще бъде решено кой ще е първенец. Трябва да сме фокусирани и няма какво да стане.
5  Лудогорец: ЦСКА - София


В такива мачове е обикновено да има напрежение и раздробяване на играта. Това е част от футбола. Не мисля, че през днешния ден се случи нещо по-специално. И двата тима желаеха да завоюват. Мисля, че се получи забавен мач за феновете. Жалко е, че не успяхме да вземем трите точки, тъй като мисля, че го заслужавахме повече от ЦСКА.
5  Лудогорец: ЦСКА - София


Ние сме тим, който обича да играе напрегнат. Има задоволително опитни и класни футболисти в съблекалнята, които не се тормозят. Всеки мач излизаме за победа. Знаем каква е нашата цел. Трябва да се възстановим по най-хубавия метод, тъй като ни чака край против ЦСКА 1948.

 

По-добре е да има конкуренция. Тя дава мотивация да гониш допустимо най-дълго задачите си и да не се отпускаш. Хубаво е, когато някой ти диша във врата ", съобщи Десподов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР