Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов не скри радостта си от

...
Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов не скри радостта си от
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Победихме доказано име в Европа, доволни сме

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов не скри насладата си от успеха против Цървена звезда (3:2) в контролна среща. Бързоногият футболист съобщи, че има вяра, че " орлите " ще се преборят за шампионската купа.

" Трябва да сме удовлетворени, тъй като победихме едно потвърдено име в Европа. Вкарахме три гола и пропуснахме още два през първата част, беше отлично показване. През второто полувреме отново имахме своите положения. 
 Лудогорец смаза Цървена звезда за едно полувреме и след това удари спирачка Лудогорец смаза Цървена звезда за едно полувреме и след това удари спирачка
Трябва да се опитваме да не позволяваме неточности и голове откъм гърба, само че това е неизбежно в някои моменти. Шимунджа с право не беше удовлетворен от предния мач. Доста е тежко, в предварителен интервал сме, имахме доста бегови упражнение и в този момент започваме да играем мачове през три дни. 
 Шимунджа: Много съм удовлетворен от това лице, по този начин желая да играем Шимунджа: Много съм удовлетворен от това лице, по този начин желая да играем
Трябва да се обиграваме за шампионата и борбите с Андерлехт. Много ще е тежка борбата за купата, ще се борим до дъно и имам вяра, че ще излезем първенци ", съобщи Десподов.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР