Нападателят на Ливърпул Роберто Фирмино няма да може да вземе

...
Нападателят на Ливърпул Роберто Фирмино няма да може да вземе
Коментари Харесай

Ливърпул остана без Фирмино за Барселона

Нападателят на Ливърпул Роберто Фирмино няма да може да вземе присъединяване в реванша против Барселона от полуфиналите на Шампионската лига, заяви формалният уебсайт на мърсисайдци. Под въпрос е и египетската звезда Мохамед Салах, който получи контузия в главата в последния турнирен дуел.
 Барса поглежда към финала след класика над Ливърпул (видео)
27-годишният бразилец получи мускулна травма по време на подготовка преди мача от 36-и кръг на Премиършип против Хъдърсфийлд. Той пропусна към този момент дуела с Нюкасъл, извоюван с 3:2 като посетител. Очаква се Фирмино да е подготвен за дуела от последния кръг на шампионата против Уулвърхемптън на 12 май.

“Фирмино няма да бъде подготвен за срещата във вторник, а за по-нататък ще забележим ”, съобщи мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп. Първият мач от полуфинала на Шампионската лига сред двата тима приключи с класическа победа на каталунците с 3:0.

Реваншът ще се играе във вторник, 7 май, на стадион “Анфийлд ” в Ливърпул от 22:00 българско време. В другия полуфинал в сряда се изправят Аякс и Тотнъм м Амстердам.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР