Нападателят на Ливърпул Луис Диас най-вероятно ще бъде включен в

...
Нападателят на Ливърпул Луис Диас най-вероятно ще бъде включен в
Коментари Харесай

Луис Диас ще бъде скамейката за дербито с Манчестър Сити

Нападателят на Ливърпул Луис Диас най-вероятно ще бъде включен в групата на мърсисайдци за съботното посещение на Манчестър Сити. Колумбиецът, който се контузи още през октомври, тренира от вторник с първия тим и съгласно „ Таймс “ всичко върви безпроблемно и коляното на някогашния състезател на Порто реагира добре на натоварванията. Почти несъмнено е, че Диас ще бъде на скамейката за мача на „ Етихад Стейдиъм “, в случай че Юрген Клоп получи зелена светлина от медицински щаб, въпреки че това не значи, че нападателят ще запише минути в дербито.

26-годишният Диас има три гола в осем мача през този сезон и неговото завръщане е доста добра вест за Юрген Клоп, който ще има потребност от най-хубавите си играчи в оставащите борби до края на сезона, в които отборът ще направи всичко допустимо да влезе в топ 4. След мача против първенците " алените " имат още два доста тежки теста в границите на няколко дни - посещение на Челси и домакинство на водача Арсенал. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР