Нападателят на Лил Виктор Осимен прави истински фурор в Лига

...
Нападателят на Лил Виктор Осимен прави истински фурор в Лига
Коментари Харесай

Байерн и Милан в спор за новата перла на Лил

Нападателят на Лил Виктор Осимен прави същински възторг в Лига 1 и към този момент е приковал интерес на два от най-именитите европейски клубове. Според Soccerlink младият нигериец може да бъде трансфериран още през зимата, а главните претенденти за подписа му са Байерн (Мюнхен) и Лил.

Осимен е на 20 години и играе в Лил от този сезон. " Песовете " заплатиха за него 15 млн. евро на Шарлероа и африканецът изцяло оправдава доверието. Той към този момент има 7 гола във френското състезание, а се разписа един път и в Шампионската лига.

Congratulations!

Victor Osimhen has received his #Ligue1 Player of The Month (September) Award.

• Nigerian Boy pic.twitter.com/cXxgYhpyXF
— FAST TRACK (@Fastrack100) 28 октомври 2019 година Скаути на Байерн са следили нападателя в няколко мача и са останали впечатлени от качествата му. Осимен има непретенциозен опит в Бундеслигата с екипа на Волфсбург, където не съумя да се наложи.

Милан също крои проекти да притегли африканеца. Преди началото на сезона " росонерите " купиха от Лил Рафаел Леао, а в този момент са по петите на новата звезда на френския клуб. Лига 1 12 кръг, събота 2 ноември  Марсилия 21:00предстои  Лил
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР