Нападателят на Леверкузен Патрик Шик е играл 103 минути от

...
Нападателят на Леверкузен Патрик Шик е играл 103 минути от
Коментари Харесай

Патрик Шик може да не играе до края на сезона

Нападателят на Леверкузен Патрик Шик е играл 103 минути от 1 ноември насам заради непрекъснати проблеми с травми. За последо той се появи на терена на 9 март, когато влезе в края на мача от Лига Европа против Ференцварош.

Преди утрешния дуел на “аспирините ” против Унион (Берлин) наставникът на Леверкузен Чаби Алонсо разяснява положението на Шик. “Възстановяването му не се развива толкоз бързо, колкото се надявахме. Не е елементарно за нас, нито за него. Трябва да продължим да чакаме ”, съобщи Алонсо. Той обаче не даде информация дали нападателят ще се подложи на интервенция, която съвсем несъмнено ще значи, че няма да играе до края на сезона.

Леверкузен бележи извънреден напредък последните месеци, изкачи се до шестото място в Бундеслигата и доближи до полуфиналите в Лига Европа, където ще се изправи против Рома.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР