Нападателят на , който отбеляза попадението във вратата на при

...
Нападателят на , който отбеляза попадението във вратата на при
Коментари Харесай

Минчев: Вярвахме си, че можем да отстраним Тотнъм

Нападателят на, който означи попадението във вратата на при провалянето с 1:2 от втория прелиминарен кръг на Лига Европа, бе горделив от представянето на отбора му.

" Ако би трябвало да съм оптимално откровен, не съм и мечтал преди няколко месеца, че ще вкарам гол на Тотнъм ", показа някогашният състезател на.
" Това е осъществен сън за мен. Горд съм от мен и тима, направихме мач, с който зарадвахме цяла България. Надявам се, че този гол ще ми даде в допълнение самочувствие. Щастлив съм, не всеки ден си вкарва на Тотнъм. Жалко за резултата. Ние преди мача си вярвахме, че можем да ги отстраним. Вярвахме си, че можем да създадем нещо огромно. Както видяхте бяхме на няколко минути от чудото. Имаме инструкции, които съблюдаваме прецизно. Колективът е на доста високо равнище в Локомотив. Всички си оказваме помощ, никой не споделя нищо отрицателно на никой. Отборът е доста мощен, уповавам се този добър мач да ни подейства позитивно. Играем всеки мач за победа ", показа Минчев след срещата. Лига Европа 2 кръг, четвъртък 17 септември  Локомотив (Пловдив) 1:2краен резулат  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР