Нападателят на френския национален отбор Оливие Жиру за пореден път

...
Нападателят на френския национален отбор Оливие Жиру за пореден път
Коментари Харесай

Жиру: Кариерата ми с Франция щеше да е по-добра, ако играех заедно с Бензема

Нападателят на френския народен тим Оливие Жиру за следващ път разяснява взаимоотношенията си с Карим Бензема, който не е част от “петлите” към този момент пет години поради абсурда сред него и Матийо Валбуена.

“Историята с картинга и Формула 1? Тя ме разсмя, не укривам неприятни усеща по отношение на него. Винаги малко съм бил подложен на критика за отсъствието на Бензема. Това е хипотетично съревнование, което беше някои хора сътвориха от нищото Кариерата ми с Франция може би щеше да бъде по-добра, в случай че бях играл дружно с Бензема, само че в никакъв случай няма да разберем.
Olivier Giroud has spoken about his relationship with Karim Benzema
— Goal (@goal) Надявам се на едно последно нещо: да спечелим това Европейско състезание, с цел да изравним нашите прародители, които го направиха преди 20 години. Титлата ми с Монпелие беше магически миг, тъй като тогава никой не я очакваше. Беше доста мъчно да напусна Арсенал, само че времето за това пристигна. Фактът, че задминах Мишел Платини по голове за националния тим, е голям мотив за горделивост. Това е нещо, което ще остане - неизмеримо завещание за моите деца. Следа от престоя ми в националния тим”, съобщи Жиру пред Telefoot.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР