Нападателят на Фиорентина Джовани Симеоне, който е син на треньора

...
Нападателят на Фиорентина Джовани Симеоне, който е син на треньора
Коментари Харесай

Каляри вади 16 милиона евро за сина на Чоло

Нападателят на Фиорентина Джовани Симеоне, който е наследник на треньора на Атлетико Мадрид Джовани Симеоне, е покрай трансфер в Каляри. Тимът от Сардиния е подготвен да заплати 16 милиона евро за 24-годишния аржентинец. По молба на самия Симеоне пък в контракта му ще бъде записана уговорка за предварително преустановяване на контракта в размер на 30 милиона евро. Това твърди италианският трансферен гуру Джанлука ди Марцио.
Според информацията му още през днешния ден Симеоне младши ще премине медицинските проби в Каляри, след което ще подпише контракт. Интерес към Симеоне имаше и от страна на Сампдория, откъдето го желаеха в началото чартърен с алтернатива за откупуване на правата му за 15 милиона.
Ди Марцио оповестява също по този начин следващото развиване към трансферната сага с Мауро Икарди. Аржентинският нападател на Интер е мощно нежелателен на “Джузепе Меаца”, въпреки да има контракт до 2021 година.
От френския Монако са имали подготвеност да го привлекат за 65 милиона евро, само че той отхвърля макар препоръчаната му заплата от 10 милиона евро на сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР