Нападателят на Етър Даниел Младенов обяви, че неговият тим е

...
Нападателят на Етър Даниел Младенов обяви, че неговият тим е
Коментари Харесай

Дани Младенов: За мен това е дузпа, всички “сини” хора чакат титла и купи от Левски

Нападателят на Етър Даниел Младенов разгласи, че неговият отбор е можел да изравни и даже да победи Левски в днешния мач сред двата тима, който приключи 2:1 в интерес на сините.

“Първото полувреме не успяхме да покажем това, на което сме способни. През втората част нещата се трансформираха - играхме много по-добре от Левски. Можехме да изравним, а дори и да победим.

Опитахме се да играем това, което можем, само че допуснахме една-две неточности, от които ни вкараха гол. Дано успеем в другите мачове да вземем точки”, сподели Младенов, който разяснява обстановката с негово присъединяване в наказателното поле на сините.

“За мен бе чиста дузпа. При състояние че не бях съсечен и избутан, тъй като усетих, че ме ритнаха, щях да изстрелвам. Няма смисъл да падам, тъй като щях да вкарам гол. За мен е дузпа, само че съдията по този начин е видял. Не съм аз индивидът, който да му споделя. Така е видял и край”, сподели Младенов, който е някогашен футболист на Левски и разяснява по следния метод протичащото се на “Герена”.

“Щом Левски е преди всичко, значи има колектив. Взимат значими точки от места, на които преди се дънеха. Всички “сини” хора чакат от тях да стават първенци и да взимат купи. Не мога да разясня чужденците. Мисля, че има 3-4 индивида, които ще оказват помощ на Левски да върви напред”, добави играчът на Етър.

фотоси: Марин Маринов, Sportal.bg Първа лига 6 кръг, събота 25 август  Етър 1:2краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР